15.03.2008 г., 9:10 ч.

Пролет идва 

  Поезия » Хумористична
838 0 3
Хващам мига, обаче
хванал съм муха,
душата й е в нея... определено,
коремчето й е ярко зелено,

слънцето напече,
дим се издигна над мокрото ми елече.

Почти ослепях от маранята.

Скубя боб,
оплел ми се краката.

© Бисер Дръпничорапчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??