Mar 15, 2008, 9:10 AM

Пролет идва 

  Poetry » Humour
837 0 3
Хващам мига, обаче
хванал съм муха,
душата й е в нея... определено,
коремчето й е ярко зелено,

слънцето напече,
дим се издигна над мокрото ми елече.

Почти ослепях от маранята.

Скубя боб,
оплел ми се краката.

© Бисер Дръпничорапчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??