22.11.2009 г., 17:46 ч.

Пролет в есента 

  Поезия » Пейзажна
643 0 15

Есен, а е ведро вън!

Слънцето гальовно грее.

Заръми дъждовен звън,

вредом се раззеленее...

 

Става някакъв поврат!

Времето се май обърка.

Разцъфти дървото в цвят,

из простора птици хвъркат...

 

Случва се такъв момент -

нещо ново да напъпи

и в живота – в теб и в мен

пролет в есен да настъпи!

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??