Есен, а е ведро вън!
Слънцето гальовно грее.
Заръми дъждовен звън,
вредом се раззеленее...
Става някакъв поврат!
Времето се май обърка.
Разцъфти дървото в цвят,
из простора птици хвъркат...
Случва се такъв момент -
нещо ново да напъпи
и в живота – в теб и в мен
пролет в есен да настъпи!
© Борко Бърборко All rights reserved.