10.02.2012 г., 18:40 ч.

Пролет в есента 

  Поезия » Любовна
397 0 0

 

ПРОЛЕТ В ЕСЕНТА           

                Не връщай ме

          отново в младостта

                със жизнения чар

                     на своята усмивка.

Тя трепети поражда

                    във плътта,

желания към теб

                     като жена!

  Ти толкова си млада,   че не смея

               за обич чувства

                         да лелея… но...

ще бъда палаво момче,

      качиш ли ме на седмото „небе”.

                       И тогава…

в посоките различни

      на света

          ще пръсна

                 мислите-цветя,

да известя на всички хора,

              че има ПРОЛЕТ

                       в ЕСЕНТА!

 

 

 

 

 

 

 

© АНГЕЛ САВОВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??