3.05.2007 г., 23:54 ч.

ПРОЛЕТ В ШЕПИЧКА 

  Поезия
503 0 2
                           ПРОЛЕТ  В ШЕПИЧКА

                    Пролетта  ми се усмихва,
                    нося  шепичка  цветя...
                    Здравец  и  иглика -
                    вазичката  моя  ги  събра.

                    Колко  е красиво!...                   
                    Розовее  плодното  дръвче,
                    радостта   прелива
                    нежно  в моето сърце...

                    И усмивката  ми,
                    нека да Ви озари!
                    Пролетта отмива
                    много грижи и сълзи...

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??