25.01.2018 г., 13:23 ч.

Пролет в сърцето 

  Поезия » Любовна
268 1 0

Пролет в сърцето

Един живот. Радостта е в порива.
Ела и волно прегърни ме! Страстно…
В този ден се раждам с други чувства.
Решавам хоризонта да достигна смело.
Ще мина през самотната ми вечер,
ще потъна в прегръдката ти нежна, топла.
В мен се ражда нов живот и съм щастлива,
събуждам се и пак заспивам с една мечта.
Изпълват ме нови желания 
и пролетни тръпки танцуват в мене.
Тих ветрец ме гали в бялата пролет.
Душата ми е свят олтар. 
Остани и го докосни,
защото това не е само любов, 
а безумно сливане
Ела, пролет моя, сърцето ми за теб гори!

© Йонка Янкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??