24.03.2011 г., 0:52 ч.

Пролетен дъх 

  Поезия » Пейзажна
760 0 4

Полъх цветен нежно ни обгръща,

 слънцето щедро облива с меките лъчи.

И политат птици лекокрили

пролетта дарява блясък в моите очи...

 

Пепрудени надежди бликат,

рее се поглед мило в нежна синева.

Ято щъркели в миг долитат,

познали жадувана,мила, родна земя.

 

Топъл ветрец...обновява мечти,

синчец и иглика нижат се в лехата...

От клоните мартеничка се вее,

пролетен дъх отключва отново сърцата.

© Елена Калчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??