Mar 24, 2011, 12:52 AM

Пролетен дъх 

  Poetry » Landscape
842 0 4

Полъх цветен нежно ни обгръща,

 слънцето щедро облива с меките лъчи.

И политат птици лекокрили

пролетта дарява блясък в моите очи...

 

Пепрудени надежди бликат,

рее се поглед мило в нежна синева.

Ято щъркели в миг долитат,

познали жадувана,мила, родна земя.

 

Топъл ветрец...обновява мечти,

синчец и иглика нижат се в лехата...

От клоните мартеничка се вее,

пролетен дъх отключва отново сърцата.

© Елена Калчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??