20.03.2009 г., 11:11 ч.

Пролетен копнеж 

  Поезия » Друга
736 0 6



Пролетта е дошла.


Птици с бели крила


вият топли гнезда


по дърветата.


Пролетта е дошла.


Тиха, млада трева


със цветя се целува


в полето. 


Пролетта е дошла 


и в тишина


облаци нежно


прегръщат небето.


Пролетта е дошла...


А дали любовта


ще си свие гнездо


във сърцето ми?

© Мария Вергова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??