30.03.2013 г., 17:30 ч.

Пролетен копнеж... 

  Поезия » Пейзажна
380 0 0

 

Пролетен копнеж...

 

Очаквам те във тая първа утрин

на Първата ни пролет, още не пропусната...

Ела със чувства току що пробудени

и с капчици роса, като звезди, по устните!...

 

Ще те закича със цветята нежни

на пролетта и ще те целуна във опиянението

от нещо толкоз откровено неизбежно,

като тайната на Пролетното ти цъфтене...

 

... но докоснал те и с поглед, и със длани,

но и с желание неосъзнато още-

ще чакам аз (след толкова забрани)

омаята на пролетните нощи...

 

30.03.2013.

Коста Качев

© Коста Качев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??