12.03.2013 г., 13:25 ч.

Пролетен вятър 

  Поезия » Гражданска
782 0 2

                           ПРОЛЕТЕН ВЯТЪР

 

                   Пролетен вятър от вчера задуха,

                   весело свирят стари улуци. 

                   - Духай, ветре! Духай, издухай

                   поне половината държавни кютуци!

 

                  Че както на поразия се всичко търкаля

                   и всеки глупак се смята за чудо човек,

                   не можем да кажем кой и как ще изпързаля

                   светът през този объркан дивашки век.

 

                                        ---------------

© Цвятко Илиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??