25.03.2017 г., 9:26 ч.

Пролетен вятър 

  Поезия » Любовна
728 3 2

Вятърът косите ми заплете

и открадна мислите потайни.

Лудо подир тебе ги понесе,

в миг разбулил всичките ми тайни.

 

Ако те настигнат надалече

в твоите незнайни, мъжки друми,

вятърът ли ще те разтревожи

или моите горчиви думи?

 

Нека те догони само вятърът,

пръснал нейде мислите таени.

Вятърът е пролетен и влюбен.

Мислите ми - толкоз уморени!

© Мария Марковска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • На този луд пролетен вятър му трябват не уморени а радостни мисли.
    Очаквам ги.Поздрав!
  • Носталгично и влюбено докосва този пролетен вятър! Успех!😍
Предложения
: ??:??