11.04.2008 г., 11:40 ч.

Пролетна разходка 

  Поезия » За деца
1019 0 8

ПРОЛЕТНА  РАЗХОДКА

 

Днес Ежко в гората

разходи децата.

Там срещна Вълчана

и Лиса-хитрана.

Видя и Мецана

със нова премяна.

Танцува засмяна

на китна поляна.

На близката бука

гугутката гука,

а Врабчо приглася -

гората оглася.

Почерпи ги Зайка

със чайче от лайка.

Децата попяха,

на воля играха.

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??