Apr 11, 2008, 11:40 AM

Пролетна разходка 

  Poetry » For kids
1025 0 8

ПРОЛЕТНА  РАЗХОДКА

 

Днес Ежко в гората

разходи децата.

Там срещна Вълчана

и Лиса-хитрана.

Видя и Мецана

със нова премяна.

Танцува засмяна

на китна поляна.

На близката бука

гугутката гука,

а Врабчо приглася -

гората оглася.

Почерпи ги Зайка

със чайче от лайка.

Децата попяха,

на воля играха.

© Лилия Велчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??