6.05.2016 г., 17:32 ч.

Пролетни цветя 

  Поезия » Бели стихове
834 0 1

   

 Пролетни цветя

 

Цветница отмина,

остави ми цветя.

Стаята да кичат

с чудна пъстрота.

 

Въздухът ухае

на цветен аромат.

По красив е вече

моя малък свят.

 

Вечерта заспивам

сред пролетни цветя.

В сънища сънувам

отново любовта…

© Лилия Нейкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??