11.03.2008 г., 11:53 ч.

Пролетно 

  Поезия » Пейзажна
530 0 7
Пролетно

Всеки ден е различен
и сам еднакъв да бях,
той е пак непривичен,
микс от грижи и страх!

Във какво съм различен?
Къде еднакъв стоя?
В ароматът кокичен!
Във мощта на земя!

Всеки цвят е различен
и сам еднакъв да бях,
той е пак мелодичен,
звук от свежест и прах!

За кого съм различен?
И как еднакъв стоя?
За живот необичан!
Чрез Голгота една!

Всеки ден е различен
и сам еднакъв да бях,
той е пак палитричен,
щрих от прошки и грях!

10. 03. 2008 г.
Прага


© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??