25.03.2017 г., 9:13 ч.

Пролетно 

  Поезия » Любовна
263 1 7

 

Днес съм твоя,
с цялата си цветна лудост,
пролетна,
с мартенския дъжд ще ме усетиш
топла,
като галещи се капчици
по кожата,
които ще взривят копнежите 
за още ...
тръпнещи безкрайности.

 

И без да се усетиш, 
огнена,
ще се загнездя в сърцето ти
от обич 
и ще заиграят щуро
облачета,
където ще съм само
твоя,
истинска и
пролетна ...

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??