20.03.2014 г., 14:28 ч.

Пролетно 

  Поезия
366 0 0

ПРОЛЕТНО

(в стил "чичо Стоян")

 

Бадем отронва розов цвят,

ветрец го щур развява,

почукват ситни капки дъжд

и облак отминава.

 

Тревица никне като мъх,

върби зелени висват

омаен свеж и топъл дъх

над ниви замирисва.

 

И слънце пеква – изотгор

дъгица многоцветна

И гледаш росния простор

и на сърце олеква...

 

 

© Димитър Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??