2.03.2017 г., 19:05 ч.  

Пролетно 

  Поезия » Друга
244 0 1

ПРОЛЕТНО

Р. Чакърова

 

Две сини езера усмихват 
разплаканото ми небе...
Какво ще правя??? Нямам тиква,
и ни пантофки, ни коне...
Вълшебницата пенсионирах
заради скромния бюджет.
И принцове не се намират
из царствата на този ред...
А слънцето все тъй си свети 
и хвърля блясък по водата...
Разпъпи малко бяло цвете –
там, край брега на езерата.
Прилича сякаш на магия –
навярно пролетните мириси 
ще са причина да открия
сезона с топли, сини ириси...

 

Лондон 2017'

© Rositsa Chakarova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??