4.03.2010 г., 11:44 ч.

Пролетно 

  Поезия » Любовна
709 0 13

 

Напролет,
точно по обяд
ще се превърна
в пролетна магия,
ще търся теб
във всеки цвят,
във всеки лист
ще те откривам.
И знам -
когато те намеря,
ще се разтворя
във очите-езера -
вглъбена,
влюбено-разсеяна
на Ерос
от коварната стрела.
Напролет...
точно по обяд.


 

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??