Пролетно настроение...
По още сънните дървета,
из още празните гнезда
комета слънчева зашета
и весело се заигра.
В една безкрайна канонада
затрака някъде кълвач,
природата, чаровно млада,
напъпва в пролетният здрач...
... От сън събужда се Земята,
разцъфват първите цветя,
но полъхът на палав Вятър
довява спомен за Жена
и за една Любов обречена
през Времето да търси брод-
от Пролет някаква далечна,
а може би и друг Живот!...
Коста Качев,
28.06.2014.
© Коста Качев Всички права запазени