28.06.2009 г., 10:15 ч.

Пролука 

  Поезия » Любовна
497 0 4

Тръгвам по улица малка,

себе си диря и плача...

А паднал е здрач приказен,

аз алена и боса викам те...

Росни си бисери сбирам,

за венец цветно китен,

и целувки въздушни

диря в пролуки лунни...

 

Аз съм лозница плъзнала,

цвете дъхаво търся...

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??