Не ме търси, където и да си,
от тебе вести искам аз да нямам,
да не зная нищо за живота ти!
И не защото мразя те го казвам,
но и обич не изпитвам, вече не.
Привързаност към теб не ще показвам,
повярвай - ще забравя твоето лице.
Приятел до преди секунди те наричах,
сега си просто от „онези".
Такъв си ти - безличен като всички,
изгода търсещ, не любов.
Не искам вече да те виждам,
за мойта личност май не си готов.
Изцяло посветено на бившия ми най-добър приятел.
© Няма Начин Всички права запазени