Jan 22, 2009, 11:23 PM

Променен 

  Poetry
870 0 2
 

Не ме търси, където и да си,

от тебе вести искам аз да нямам,

да не зная нищо за живота ти!

И не защото мразя те го казвам,

но и обич не изпитвам, вече не.

Привързаност към теб не ще показвам,

повярвай - ще забравя твоето лице.

Приятел до преди секунди те наричах,

сега си просто от „онези".

Такъв си ти - безличен като всички,

изгода търсещ, не любов.

Не искам вече да те виждам,

за мойта личност май не си готов.

 

Изцяло посветено на бившия ми най-добър приятел.

© Няма Начин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??