25.02.2015 г., 23:34 ч.

Промени 

  Поезия » За деца
481 0 1

Вече съм голям юнак,

а довчера - първолак.

Днеска знаете ли аз

уча във четвърти клас.

 

Бързо времето отмина

догодина ще замина

аз със знания зареден

и с другарчета до мен.

 

Всички ще сме в пети клас,

ще се хвалиме пред вас,

че настъпиха промени -

станали сме по-големи.

 
 
 

© Иванка Морарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не е хубаво да си голям...как ми се иска да можех да се върна в пети клас! Хареса ми!

    Поздрави от мен!
Предложения
: ??:??