8.03.2012 г., 21:13 ч.

Променяй ме 

  Поезия » Любовна
702 0 0

Погали ме като роза, нежно,
с цвета на изгряващото слънце.
С мек вкус на вино устните си впий,
разлей аромата си по мене.

 

Докосвай ме, изпепелявай ме,
изтрий ме и пак рисувай ме.
Променяй ме, прави ме своя,
кради ме и връщай ме отново.

 

Навлизай вътре, макар и забранено,
запълвай ме, допълвай.
Загрозявай ме и разкрасявай,
трупай ми греховете и после
моли се за моята грешна душа -
                              … сродната на твоята.

 

Умолявай и раздирай ме...
Откъсвай викове от измъченото тяло.
Сълзи отронвай от моите очи
и усмивка поставяй на лицето.

 

Движи се навсякъде във мене,
дръж ме здраво и до кръв целувай ме.
Запалвай ме и после ме загасяй,
от цялото си същество -
                                               … обичай ме.

© Любомира Герова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??