19.02.2015 г., 12:32 ч.

Променям се... 

  Поезия » Друга
439 0 0

                 Променям се...
 

Не търся сигурност, нито чувства човешки,
а искам изкуствена обич от диво сърце.
Да се разбия, изчезна, да правя и грешки,
да се изгубя в раняващо страстни ръце.
 

Искам различно "Сега" от "Преди...",
искам лудост от действия, нежност.
Да вярвам до крайност в чужди мечти
и да живея света си с небрежност.


Да губя картина и звук, дори обоняние,
да рискувам, да тичам без страх.
Да чертая, променям, да трия без знание,
да правя всяка вина или упрек на прах.


Да владея света си, изгубила себе си,
да се търся, намирам и пак...
Да обичам до лудост, но после на мене си
да мога да кажа: "Живях!"...
 
 

18.02.2015

© Александрина Крушкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??