1.07.2009 г., 12:29 ч.

Промоция - 7 в 1 от буква "П" 

  Поезия » Хумористична
431 0 5

       Плашило

 

Пазачът от парцали

и слама, назначен

да варди от нахали

обектът поверен.

Но туй, че той прилича

на фермерът с Москвича,

едва ли ще уплаши

хвъркатите апаши.

 

Парламентарен контрол

 

Хумор, сатира, забава

от смешници, идиоти.

На катедрата застава

малоумник и боботи,

друг отдолу го контрира

с много тъпи  компромати,

онзи бързо се нервира

и започва със похвати,

що присъщи са на стар,

недодялан каруцар.

A когато пък се включи

диригентът на парада,

всеки зрител ще научи

как глупак такъв напада.

Тук културата умира,

ако ще да протестира,

за да дойдат панаира,

веселбата и сеира.

 

             Простак

 

Човекът, разсъждаващ просто,

на който никога акъл,

в главата му налят, на гости

за миг дори не би дошъл.

 

             Педераст

 

Тоз, за който е нормално

и се чувства най-удобно,

щом работи го анално

същество себеподобно.

 

            Партия

 

Събрани хора с цел неясна

и обещания прекрасни,

които в сметка крайна

попържаме на майна. 

 

           Полицай

 

Винаги напет юнак,

със фуражка и патлак,                                                             

но това му само стига,                                                                          

за да плаши дечурлига .

       

          Планина

 

Огромна маса от скали,

гори, плата и често лед.

Че мястото си не мени,

го знае вече Мохамед.

 

           

© Марин Цанков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??