Промяна, хора
е нужна, промяна,
да спреме мора -
режим на отбрана.
Станете вече
в редици, колони,
светът изтече
през тез телефони.
И стига спахте,
часът ни настъпи,
стига гледа̀хте
екраните тъпи.
Има заплаха,
недейте търпете,
че до заплата
от глад ще умрете.
© Михаела Всички права запазени