3.02.2021 г., 14:30 ч.

Промяна 

  Поезия
574 0 3

 

Безкраен низ от делнични проблеми,
животът ни изпълнен е с промени,
а времето забързано не чака
и ни бележи с своя отпечатък.

 

Косите черни стават посребрени
и погледи дълбоки, уморени,
обръщаме по-честичко обратно
към миналото бурно и превратно.

 

И днес, на жизнения път в средата,
на кръстопът изправя те съдбата.
Към теб промяна нова се задава.
Ти посрещни я както подобава!

 

Не се предавай и бъди спокоен!
Животът просто е така устроен.
Нали след всеки залез ден изгрява
и топло слънце пътя озарява.

 

Николай Димов

© Николай Димов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??