23.10.2007 г., 19:50 ч.

Промяната 

  Поезия
611 0 7
Обичам да гледам дъжда как се стича
          по неравната повърхност на стъклото
и образува криволичещи,съвсем несъвършенни очертания.
          Идва изведнъж и всичко променя...
Обичам да гледам дъжда през прозореца в твоята стая...

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??