Oct 23, 2007, 7:50 PM

Промяната 

  Poetry
635 0 7
Обичам да гледам дъжда как се стича
          по неравната повърхност на стъклото
и образува криволичещи,съвсем несъвършенни очертания.
          Идва изведнъж и всичко променя...
Обичам да гледам дъжда през прозореца в твоята стая...

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??