12.11.2010 г., 21:26 ч.

Пропаст 

  Поезия » Философска
643 0 6

А толкова ми е дълбока пропастта!
И толкова примамливо сега ме кани...
Дали към дъното ù искам да летя
в мига, когато ще съм пеперуда - знам ли?!
А плитък бе животът ми насреща ù,
все равни пътища вървях - утъпкани...
Но време е да се проборя с нищото,
да се превърна в цвете, та дори и стъпкано...

© Хриси Саръова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??