18.06.2007 г., 21:46 ч.

Пропилян живот 

  Поезия
835 1 1
Пропилян живот

Един живот само за теб,
един живот пропилян,
един път, където няма нищо напред,
един блян разпилян!

Едно мълчание безкрайно,
очакващо някаква промяна,
едно чакане незнайно,
искащо само щастие в замяна!

Два свята разделени,
една душа, жадуваща подслон!
И няколко минутки споделени,
но после пак живот в тъга и стон!

© Елена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??