29.09.2022 г., 23:09 ч.

Пропукване 

  Поезия
276 2 4

Не можем да лъжем света, че сме същите!

Все пак този свят не е от вчера.

На видни места положил е кръстове,

но никой не иска да ги намери.

 

Месиите са вече старовремска измислица.

Спасение търси всеки за себе си.

Животът разсейван от толкова "истини"

и съвети, накрая обърка си ребуса.

 

И всеки се хвана за своята вяра-

светът се разпадна на куп възприятия.

И никой не чу във цялата врява

как се пропуква (под всички) земята.

© Кольо Колев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??