3.02.2009 г., 22:27 ч.

Пропускаш минутите 

  Поезия
620 0 3
 

Ще ти оставя очите си,

безпътна ще скитам,

раздадох мечтите си,

за спасението питам.

В бурята хвърлих

мисли зловещите

Не помня какви са!?

Не бяха грешни!

Откривах себе си

в черно стенание,

загубих душата си

в люляково ухание.

Раждах се и умирах

всеки път щом намирах

нежен трепет в две ръце,

които никой не ги зове...

Пропускаш минутите,

очи ще извърнеш,

още смелост събираш,

за да не се върнеш...

По пътя прашен

спътник ти пращам,

съвестта ти изплашена

нека не стене,

приютена от мене.

Щом дочуеш гласа й,

бели вълци ще вият,

осверипели в мрака

за душата ти чакат

от мене знака...

 

 

 

© Радка Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Поздрави и благодарност за прочита !Прегръдки !
  • Не бяха грешни ТЕ!
    които никой не (ги) зове



    <A href="http://www.youtube.com/watch?v=RCJxjMp_Ev4"> >>>>>>>>>>>>>>></A>

    <A href="http://www.youtube.com/watch?v=YGfZPPyqj5I&feature=related">Поздравления!</A>
  • Харесах!
Предложения
: ??:??