26.03.2007 г., 3:15 ч.

Пропуснат залез 

  Поезия
619 0 2

 И идва залезът... 
 Обречен в самота...
 Мимолетен нежен повей...
 Мислите ни кални са - умора и тъга...
 Които бавят Слънцето на хоризонта
 Умиращ, за да се роди...
 Но утре ние вече ще сме стари... 
 А в нас по-чужд би бил той, уви...
 И ний за него някак ще сме други... 

© Николай Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??