26.02.2017 г., 18:03 ч.

Прошка 

  Поезия
313 3 8


― Прости ми! – каза Пролетта –
Животът е причина
в снега да се родят цветя,
а ти да си заминеш.

 

Земята тръпне от копнеж
в зелено да обича
и стапя зимния ти скреж
щом в слънцето се врича.

 

Сезони сме на любовта
и нямаме причина –
Да не простиш! Да не простя! –
в годишната картина.

 

Цвета Иванова

© Цвета Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??