11.03.2019 г., 0:50 ч.

Прошки 

  Поезия
214 0 1

Простѝ ми, обич, 

и дори да съм ти 

съгрешил...

 

Простѝ ме -

и дори да съм те

огорчил...

 

Простѝ -

те моля пак и пак -

простѝ ми...

 

Защото, обич,

ти си небеса

Богохранѝми!...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Защото, обич,
    ти си небеса
    Богохранѝми!...!
Предложения
: ??:??