11.08.2010 г., 12:46 ч.

Прощална Целувка 

  Поезия » Любовна
1033 1 6

                                   ''Прощална Целувка''

 

 

 

Нощ...

 

       Луна...

 

              Море...

 

                     И сенки две...

 

                              Безмълвни...

 

 

 

 

Мълчиш...

Ти няма да ме нараниш...

Очите ти ми казват всичко...

Излишно е...

Думите лишени са от смисъл...

Сърцата ни шептят...

Време е...

Моментът на Раздялата настъпи!

Не искам...

Но трябва!!!

Някой ден ще разбереш...

Нямам право...!

Да продължа да те Обичам...

Нямам право...!

Да остана...

И да бъда с теб...

Моля те...

Върви...

Аз нямам сили...

... да си тръгна...

Направи го Ти...

Умолявам те...

Върви...

След ТЕБ...

Сърцето НИКОГА НЕ ЩЕ ОБИЧА...!

След ТЕБ...

Ръцете НЯМА да помилват друг...!

Душата ми е ТВОЯ...

Вземи я с Теб и я пази...

Сега върви...

Моля те...

Не се обръщай...!

Не искам да съзреш...

Горчивите сълзи...

ПОЧАКАЙ...

Прощалната Целувка...

УСТНИТЕ МИ ЗАПЕЧАТАЙ...

ЗА ПОСЛЕДЕН ПЪТ...!

 

 

 

 

Морето застива...

 

       Угасват всички звезди...

 

                     ПУЛСЪТ СПИРА...!

 

                             Най-ценното...

 

                                    В живота ми...

 

                                                     БЕ ТИ!!!

 

 

линк към видеото на този стих:

http://www.vbox7.com/play:33ed8d80

© Даниела Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовта е живот,а всеки има право да обича.
  • Здравей Дани ( нали мога да те наричам така?) Благодаря за коментара,и да прочетох стиха ти,боли,и тъжно и себеотрицание.Красиво е да обичаш,но е болезнено и не винаги на място.
  • Извайваш форми, чувства в прекрасни рими!
  • Благодаря,че прочетохте и коментирахте!Белла,искрено се радвам на коментара ти Незнаеш ли,мила,че за Любовта няма възраст..?!И да не забравяме:ВСЕКИ ЧОВЕК ИЗЖИВЯВА СВОИТЕ ЧУВСТВА И ГИ ПРЕПЛИТА В СВОИТЕ ТВОРЕНИЯ КАКТО ТОЙ САМИЯ Е ПРЕЦЕНИЛ!Може би ти звуча като 14-годишна...,а може би Ти не си проумяла смисъла на написаното...Умееш ли да четеш между редовете...
  • много ми харесвалнежно е и много чувственолмного тъжно ,но и много реално. браво
  • Браво, страхотно, страшно много ми хареса
    Усетих тази нощ и тъжната песен носеща се из нея...
Предложения
: ??:??