8.08.2009 г., 12:01 ч.

Прощавай, забравяй и вярвай 

  Поезия
536 0 2

Затваряш очите - прикриваш гнева,
затваряш очите - забравяш смеха,
гордостта ти я няма и обвинявяш света.
А хората виждаш  - те нямат сърца
и вечно искат да правиш така.
 
Да прощаваш, да забравяш,
да не виждаш, да отричаш.
Изпълняваш и прощаваш.
Продължаваш да отричаш.

Себе си изгубил
и забравил за какво си тук.
Гледаш тях и вярваш.
Слушаш и прощаваш.

© Еми Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??