Прощавам
Прощавай нежно и с тъга, със усмивка озарена
Прощавай със очи и вяра, със душа смирена
Прощавай с мисли наранени, от неверите ни укротени
Прощавай със цветя и зов, за ехото ни грешно
Прощавай със болка и любов, за вечната ни нощ.
Прощавам със сутришна молитва... за една любов
Прощавам със сърце и тяло... и със ден и нощ
Прощавам с мисълта ми... прегърнала те нежно
Прощавам със сутрешното ехо... пътуващо с усмивка
Прощавам ти със сила... и със цялата си мощ.
Юлиано
© Юлиано Кръстев Всички права запазени