Aug 24, 2010, 7:17 PM

Прощавам 

  Poetry » Love
676 0 1

             Прощавам

 

Прощавай нежно и с тъга, със усмивка озарена

Прощавай със очи и вяра, със душа смирена

Прощавай с мисли наранени, от неверите ни укротени

Прощавай със цветя и зов, за ехото ни грешно

Прощавай със болка и любов, за вечната ни нощ.

 

Прощавам със сутришна молитва... за една любов

Прощавам със сърце и тяло... и със ден и нощ

Прощавам с мисълта ми... прегърнала те нежно

Прощавам със сутрешното ехо... пътуващо с усмивка

Прощавам ти със сила... и със цялата си мощ.

 

                  Юлиано

© Юлиано Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Би било добре да се установи по-ясна граница между наличие и липса на пунктуация в текста.
Random works
: ??:??