26.02.2017 г., 20:00 ч.

Прощавам ти...и ти прости ми, ако можеш 

  Поезия » Любовна
603 2 4

Прощавам ти и бесовете ти и думите жестоки,

не си на себе си била, аз пак те оправдавам

Прощавам ти и греховете ти към мен големи,

но ти не искай прошката ми, имаш я отдавна...

 

Прости и мойте грехове към тебе, моля те прости ми,

така се случи и сгреших за кой ли път...

Прости ми, но те моля да останеш с мен до края ми,

не искам с друга да остана пак на кръстопът.

 

Простих ти, а ти прощаваш ли ми слънце, я кажи ми,

ще сгрееш ли сърцето ми от тоя безлюбовен студ сковано

Прости ли ми душа, за мъките в които те поставих

не мога да обичам друга, щом си ти в кръвта ми...моля те прости ми.

 

 

 

 

© Борислав тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много силно, прошката я имаш със сигурност! Поздрави!
  • Красива изповед!
  • Много красиво искане за прошка и няма как да ти се откаже, щом я искаш по този начин. Поздрав!
  • Вероятно ти е простила, така както и ти на нея. Силно и искрено стихотворение си написал по темата. Поздравления!
Предложения
: ??:??