11.09.2012 г., 10:38 ч.

Прощаваш ли, че те боли? 

  Поезия » Любовна
728 0 1

Всичко бе игра на думи,

а всички думи са лъжи.

И застанали помежду ни,

изстудяват общите ни дни.

 

И всяко нещо пак ме дразни.

Не искам, а на ум крещя.

Кой душата ми изпразни

и чувствата захвърли в нощта?

 

А бяха чувства силни и горещи,

изпепеляващи като страстта.

Сега са по студени и от вещи.

Кой зарови ги в пръстта?

 

Целувам те с ледените устни.
Докосвам те с ледени ръце.

Преди те бяха толкоз вкусни.

Сега не стоплят моето сърце.

 

Не мога да те гледам вече.

Защото моят поглед те рани...

И знам,че времето изтече.

Прощаваш ли, че те боли?

 

© Мария Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??