23.08.2006 г., 0:09 ч.

Прости 

  Поезия
523 0 3

Любовта ти имах я - не крия.

Сякаш беше тя една прекрасна магия.

Но настапи новият ден, когато без да искам

Те отдалечих от мен.

Заплака ти с пронизващи сълзи

Но аз не исках да става така - прости...

Сякаш нещо в теб бавничко умира,

А един глас силно в мен напира.

И не мога да скрия колко те обичам,

Дори понякога аз да го отричам.

Разбра какво ти причинах аз и заплака още повече... тихичко в захлас...

Изтри сълзите си и ме прегарна

Но нещо в душата ми се преобарна

Целуна ме тъй прекрасно както преди...

Аз ти казах: ”Моля те, прости!”

Една гореща следа в мен остави,

Но после си трагна, после ме забрави...

© Теодора Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??