4.06.2015 г., 17:53 ч.

Прости 

  Поезия » Любовна
1029 0 0
 
 
 
  Разби ми мечтите,
отключи сълзите.
Защо така ме нарани?
От що ти бяха тез лъжи?
Любов, нежност,топлота...
с тях плени съцето ми,
игра си своите игри.


Днес казваш ми "Прости!
Върни се ти в живота ми!"
Не ще допусна тез лъжи,
оръжия са те в ръцете ти.
Щастлива с друг съм, разбери!
Играем своите игри!
 
 
 
 
 
 
 
 

© Станислава Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??