10.02.2016 г., 13:43 ч.

Прости 

  Поезия » Хумористична
518 0 8

Прости, че беше лош

твоят стар Гаврош.

И пише тъпи есемеси,

а не бива да се меси.

Без разум бе останал

лудият го бе прихванал.

Заедно със тебе страда

иска той една награда.

Пак до него да си ти

и да гали твоите коси.

Накажи го, че те обожава

и без теб не му се получава.

Въобще не го кори

за тебе само той гори.

© Владимир Владимирович Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??