Feb 10, 2016, 1:43 PM

Прости 

  Poetry » Humour
523 0 8

Прости, че беше лош

твоят стар Гаврош.

И пише тъпи есемеси,

а не бива да се меси.

Без разум бе останал

лудият го бе прихванал.

Заедно със тебе страда

иска той една награда.

Пак до него да си ти

и да гали твоите коси.

Накажи го, че те обожава

и без теб не му се получава.

Въобще не го кори

за тебе само той гори.

© Владимир Владимирович All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??